Az Implement a megvalósításról szól:

A 3D nyomtatás megoldást kínál ipari feladatokra, de a fő célunk, hogy népszerűsítsük az additív gyártástechnológiát a köztudatban és becsempésszük azt a mindennapi emberek életébe – amilyenek vagyunk mi is –. Épp ezért a 3D bérnyomtatás és tervezés mellett foglalkozunk nyomtatók karbantartásával, beállításával és igény szerint oktatással is.

Már egészen kislány korom óta foglalkoztat a lakberendezés, a színek, a bútorok, az anyagok és minden más, ami a belső tér kialakításához tartozik. Már fiatal korom óta jobban érdekeltek a lakberendezős, szép házas magazinok és műsorok, mint bármi más és  az évek alatt ez egyre inkább felerősödött bennem.

Az a legfontosabb, hogy te elégedett legyél a végeredménnyel. Nem számít, hogy egy alacsony költségű kulcstartóról, egy számodra kedves ajándéktárgyról, esetleg egy pótolhatatlan háztartásbeli tárgyról vagy egy nagy volumenű projektről van szó. Minden egyes megkeresést a legjobb tudásunkkal és a legnagyobb lelkesedéssel végzünk el.

Amikor az első saját lakásunkat berendezhettem, világossá vált számomra hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Amint az első dicséreteket és őszinte elismeréseket megkaptam, úgy döntöttem, hogy szeretném bővíteni a tudásomat ezen a téren, mely jelenleg folyamatban van és hivatalosan is lakberendezőként szeretnék tevékenykedni.

A megfelelő képzettségeink mellett több éves tapasztalattal rendelkezünk az additív gyártástechnológiában, nyomtatott áramkörök javításában, beüzemelésében. A mindennapokban aktív résztvevői vagyunk az iparnak is, ezáltal tudjuk, hogy milyen feladatokra szolgálhat megoldásként a 3D nyomtatás.

Legfőbb célom, hogy megmutassam az embereknek, hogy a lakberendezés nem csak a luxus világát jelenti, hanem a hétköznapok szerves része, és, hogy az életterünk, környezetünk kialakítása sokkal fontosabb, mint azt elsőre hisszük, mivel:

„A legjobb szobák elárulnak valamit az ott élő emberekről.” (David Hicks)

A foglalkozási területeink sokrétűek, de együtt egy tökéletes egységet alkothatnak. Olyan komplex megoldásokat kínálunk, ami egyedülálló. Legyen szó 3D nyomtatott dísztárgyakról, lakberendező által tervezett egyedi világítási tervek megvalósításról, vagy a későbbiekben akár okosotthon megvalósításokról, mert folyamatosan képezzünk magunkat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk Neked!


Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy felvedd velünk a kapcsolatot és engedd, hogy megvalósíthassuk az elképzeléseid!