Tanácsadás – Ebben az esetben személyesen találkozunk Veled, felmérjük az igényeidet és a helyszínt. Kiegészítőket, különböző hangulati elemeket, dekorációkat, világítási formákat, színeket és bútorokat is ajánlunk. Igény szerint lehetőség van arra, hogy előre egyeztetett időpontban együtt vásároljunk, nézelődjünk, válasszunk a különböző boltok kínálata közül.

Tanácsadás csomagra szükséged lehet, akkor, ha kisebb változtatást szeretnél otthonodban, vagy ha magad szeretnéd berendezni a későbbiekben, de jól jönne egy kis segítség. Ezt a csomagot ajánljuk, ha egy egyedi ajándékot szeretnél egy kedves szerettednek.

Egyedi bútortervezés – Ilyen esetben a helyszíni felmérést követően megrajzoljuk a számodra legjobb bútort az adott helyiségbe, 2D és 3D formában is. Igény esetén szakembert keresünk a kivitelezéshez, vagy akár le is gyártattjuk számodra.

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, hogy ha nem találtad még meg a számodra megfelelő bútort, de egy különleges, a saját és a helyiség igényeihez igazodó berendezést szeretnél.

Lakberendezés I. – Ebben az esetben igyekszünk átszervezni az otthonodat a lehető legtökéletesebb módon. Ez a csomag is tartalmazza a személyes találkozást, helyszín és igényfelméréssel, de ezen felül berendezési vázlatokat, hangulatlapokat, kiegészítők, színek, bútorok, dekorációs elemek és világítási terv is tartozik hozzá. Igény szerint kérhető konszignáció és 3D látványterv is.

Ez a csomag akkor lehet hasznos a számodra, ha egy vagy két helyiség felújítását tervezed, szeretnéd ezekből a legtöbbet kihozni, de nem a saját idődből és energiádból szeretnél erre áldozni.

Lakberendezés II. – Ez a bővebb lakberendezési csomagunk, ami a teljes ház/lakás felmérését, és enteriőr kialakítását tartalmazza. Ez a csomag tartalmazza a teljes alaprajz megrajzolását, hangulatlapokat, 3D látványtervet, világítási tervet, teljes konszignációt, igény szerint burkolatkiosztást és építési – bontási tervet is.

Erre a csomagra akkor van szükséged, ha nagyobb átalakításba fogsz vagy az építkezésed közepén jársz. Ez a csomag, az, ami legtöbb terhet leveszi a válladról.

Tanácsadás vásárlás nélkül: 2000 Ft/Óra
Tanácsadás vásárlással: 2500 Ft/Óra

Lakberendezés: 3500 Ft/m2
3D látványterv: 3000 Ft/Óra

Áraink irányadó árak és minden esetben egyedi árajánlatot készítünk Neked!


Az űrlap kitöltésével küldj nekünk egy e-mailt, amiben leírod, hogy mi az elképzeléseid és rögtön fel is vesszük Veled a kapcsolatot!