Ha az árainkra vagy kíváncsi, ide kattints:

Az ipari minőségű IDEX rendszerű nyomtatónkkal lehetőség van PVA – vízben oldható – filamenttel való nyomtatásra is. Ezáltal a bonyolultabb geometriák, ahol a támaszanyagot normál esetben nem lehet eltávolítani is nyomtathatóvá válnak. Továbbá igény szerint így sokkal egyszerűbben megvalósítható többszínű nyomtatás is. Legyen szó prototípus-gyártásról, kis szériáról, ajándék vagy dísztárgyról szívesen állunk rendelkezésedre.

Ha rendelkezésre áll egy modell, egyeztetjük a kész tárggyal szemben állított követelményeidet és máris neki kezdünk a nyomtatásnak. Ha nem áll rendelkezésedre modell esetleg érdemes lehet leellenőrizni, hogy mások előttünk megtervezték-e már az adott tárgyat. Ezt megtehetjük például a www.thingiverse.com vagy a www.yeggi.com oldalon is. Ezáltal a nyomtatás díja sokkal kedvezőbb lesz, mert nem szükséges tervezni.

Lehetőség van 3D terveztetésre is. Rendszerint ezt műszaki rajzok alapján, vagy már kész tárgyak méretezésének segítségével valósítjuk meg. Akár egy eltört műanyag alapján is újra rajzolunk, majd kinyomtatunk egy tárgyat, így könnyen pótolhatók az egyébként kereskedelmi forgalomban nem kapható pótalkatrészek.Bármelyik eset is áll fent, vedd fel velünk a kapcsolatot és gyors egyeztetés után a lehető leggyorsabban készítünk a számodra egy árajánlatot. Minden árajánlatot teljesen személyre szabottan állítunk ki, melyben tételesen lebontva megtalálsz minden költséget.

Powered by:

3D bérnyomtatás és/vagy tervezés során az alábbi költségekből adódik össze az árajánlatunk:

  • Tervezési költség, amelyet megkezdett órára számolunk el – 2.500 Ft/óra
  • Nyomtató villamos energia fogyasztása, amely az árajánlatunkban a „Bérnyomtatás” összegben szerepel. Lakossági tarifa alapján elszámolva. Minden eszköz fogyasztását figyelemmel követjük, így igény szerint kirészletezzük az árajánlatot.
  • Alapanyag költsége, amelyet gramm-ban számolunk el a felhasznált anyag mennyisége szerint. Az alapanyag költsége változó, de nagyjából 6.000 Ft/Kg-tól 30.000 Ft/Kg-ig terjed választástól függően. Ezt a tételt szintén a „Bérnyomtatás” összegben tüntetjük fel az árajánlatunkban.
  • Nyomtató használat költsége, amelyet megkezdett 10 percenként számolunk el, hogy minél kedvezőbb árajánlatot adhassunk, ez jelenleg 540 Ft/Óra.
  • Utómunka költsége, amelyet perc alapon számolunk el, jelenleg 9 Ft/Perc
  • Nyomtató beállítás, szerviz esetén szintén megkezdett órákat számolunk el, amely ebben az esetben 2.500 Ft/óra.

Az űrlap kitöltésével küldj nekünk egy e-mailt, amiben leírod, hogy mi a feladatunk és rögtön fel is vesszük veled a kapcsolatot, hogy megoldhassuk Neked!